Koop er 1 en krijg er 1 50% KORTING

Terugstuurbeleid

Terugzenden

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw pakket is afgeleverd, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

We bieden geen restitutie voor een verandering van gedachten, een verkeerde beoordeling van de bestelling of vanwege logistieke vertragingen. In plaats daarvan bieden we onder deze omstandigheden winkelkrediet aan.

Mystery Kits 

Als u niet tevreden bent met uw mystery kit, kunt u deze op eigen kosten aan ons retourneren. Mystery-kits komen niet in aanmerking voor een volledige terugbetaling en in plaats daarvan krijgt u een winkelkrediet ter waarde van de door u betaalde waarde (minus de oorspronkelijke verzendkosten). Als u besluit uw winkeltegoed te gebruiken voor een andere bestelling van mystery kits, is er geen garantie dat de afbeeldingen of formaten anders zullen zijn. 

Verzendtijden

 

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Extra-niet-retourneerbare artikelen:
Cadeaubonnen + Downloadbare softwareproducten

  • Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.
  • Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.
  • Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden toegekend (indien van toepassing).
  • Boek met duidelijke gebruikssporen.
  • Elk item dat niet in de originele staat verkeert, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd.

Restitutie (indien van toepassing) 

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als dit werd goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt het tegoed automatisch binnen een bepaald aantal dagen op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode terugbetaald.

Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing) 

Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt

  • Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. 
  • Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je restitutie nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@diamondpaintingkits.com.au.

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing) 

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen sale artikelen niet worden terugbetaald.

Omruilingen (indien van toepassing) 

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op sales@diamondpaintingkits.com.au. en stuur uw item naar: 16 South Road Brighton, Melbourne VIC 3186, Australië.

Cadeaus 
Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon ter waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de schenker en hij zal informatie krijgen over je retourzending.

Verzending

Om uw product te retourneren, dient u uw product te versturen naar: 16 South Road Brighton, Melbourne VIC 3186, Australië. 

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. Als u een artikel verzendt van meer dan $ 50, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

 

Gratis verzending

Gratis verzending op alle bestellingen

Eenvoudig retourneren

Geld-terug-Garantie

100% veilig afrekenen

iDeal / Bancontact / PayPal / Master Card / Visa / AMEX