Koop er 2 en krijg er 1 50% KORTING

Stappenplan: how to paint

 1. Koop een Diamond Painting Kit op onze online shop hier.
  How To Diamond Paint

 2. Begrijp hoe je de canvas moet lezen. De canvas is samengesteld uit kleine vakjes die gekleurd en gelabeld zijn met cijfers. Elk nummer komt overeen met een diamantkleur. De nummers zijn op een kaart geschreven, met een bijhorend zakje en diamantkleur eronder of ernaast. De kaart wordt meestal op de zijkant van de canvas gedrukt. Sommige vierkanten kunnen in de plaats een letter of symbool bevatten, behandel dit als een nummer. 


  How To Diamond Paint

 3. Rol de canvas uit en plak het op een effen oppervlak. Als de canvas niet plat is, rol het dan terug in de andere richting en rol het vervolgens uit. Verspreid het op een plat oppervlak en maak de randen vast met plakband. Deze stap kan wat tijd vragen. Overweeg om de canvas op een aparte ondergrond te plakken dat u gemakkelijk uit de weg kunt nemen en op een andere plaats kan leggen.How To Diamond Paint
 4. Trek een deel van de plastiek op de canvas los. Pel niet al het plastiek weg, 2.5 tot 5 cm is voldoende. Ga met je vingernagel langs het plastiek om het te kreuken zodat het niet naar voren rolt. Sommige kits worden geleverd met voorgesneden plastiek strips. Trek in dat geval gewoon de eerste strip eraf.

  How To Diamond Paint

 5. Giet je eerste kristalkleur in het bakje. Bekijk het stukje canvas dat je zojuist hebt blootgelegd. Kies een vak om mee te beginnen en noteer het nummer erin. Zoek het nummer op de kaart en zoek het zakje met hetzelfde nummer. Maak de zak open en giet wat kristallen in het bakje die bij je pakket is geleverd. Sommige kits worden geleverd met meerdere bakjes. Voor de andere kleuren in het vakje kunt u de andere bakjes gebruiken.
  How To Diamond Paint

Deel 2 - Aanbrengen van de diamanten

 1. Dompel uw pengereedschap in de gel of wax die bij uw set is geleverd. Open het pakje gel dat bij uw kit is geleverd. Dop het smalle uiteinde van de pen in de gel / wax. Hierdoor zal de pen de kristallen kunnen oppakken.

  How To Diamond Paint

 2. Gebruik de pen om een diamant op te pakken. Druk de punt van de pen voorzichtig tegen het bovenste deel van de diamant. Til de pen uit het bakje, de diamant moet eraan vastzitten. Bewaar het bakje net onder de rand van je canvas, dit maakt het gemakkelijker om te werken.How To Diamond Paint
 3. Druk de diamant voorzichtig tegen het overeenkomstige vierkant. Trek de pen weg, de diamant moet tegen het canvas blijven plakken. Als u net begint, is het misschien een goed idee om eerst lichtjes te drukken. Op deze manier kunt u de diamant terug op zijn plaats duwen en het vervolgens naar beneden drukken om het vast te zetten. Dit is precies hetzelfde als schilderen op nummer, behalve dat je in plaats daarvan diamanten gebruikt.

  How To Diamond Paint

 4. Vul de rest van de vierkanten in dat gedeelte. Werk kleur per kleur en vul de pen indien nodig opnieuw met gel. Als je klaar bent met het invullen van alle vierkanten met dezelfde cijfercode, ga je naar de volgende kleur. Zo kunt u sneller werken en georganiseerd blijven. Laat uw hand niet tegen het canvas rusten, hoe meer u het kleverige oppervlak aanraakt, hoe minder plakkerig het wordt.

  How To Diamond Paint

 5. Haal meer plastiek weg en vul meer vierkanten in. Ga door met het vullen van het canvas met dezelfde techniek als hiervoor. Werk in secties van 2,5 tot 5 cm breed, één kleur per keer. Als u een sectie volledig heeft ingevuld, gaat u naar de volgende. Neem niet de volledige plastiek weg, anders wordt de lijm op het canvas vuil en verliest het zijn kleverigheid.

How To Diamond Paint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel 3 - Uw werk beïndigen

 1.  Bedek het canvas met het meegeleverde plastiek vel. Als je het vel hebt weggegooid, kun je het bedekken met een stuk papier of bakpapier, gebruik geen vetvrij papier.

  How To Diamond Paint

 2. Ga met een deegroller over het canvas. Hierdoor worden losse diamanten naar beneden gedrukt en vastgezet. Als je geen deegroller hebt, kun je in plaats daarvan een blik of pot gebruiken. U kunt in plaats daarvan ook voorzichtig met uw handen over het canvas wrijven.
  How To Diamond Paint

 3. Stapel enkele zware boeken 's nachts op het canvas. Dit zal helpen om de diamanten langer aan het canvas te hechten en ervoor zorgen dat ze goed vastplakken. Als je geen boeken hebt die groot genoeg zijn om het canvas te bedekken, kun je een ander plat, zwaar voorwerp gebruiken, zoals een doos of snijplank.

  How To Diamond Paint

 4. Trek de tape weg. Til de boeken eerst op en trek vervolgens de plastic hoes eraf. Trek de tape van de hoeken van het canvas. Knip het overtollige canvas niet weg, want hierdoor kan de stof gaan rafelen.

  How To Diamond Paint

 5. Kadreer het canvas. Verwijder eerst het glas van de lijst en plaats vervolgens het canvas in de lijst. Vouw de overtollige randen naar beneden en plaats de achterkant op zijn plaats. Laat het glas weg, want het zal de schittering van de diamanten alleen maar dof maken. Kies een kleur die bij de diamanten past.How To Diamond Paint

Een korte samenvatting

Gratis verzending

Gratis verzending op alle bestellingen

Eenvoudig retourneren

Geld-terug-Garantie

100% veilig afrekenen

iDeal / Bancontact / PayPal / Master Card / Visa / AMEX